Lijkt het je spannend en is het altijd je droom geweest om erotisch contact te onderhouden met Milfs? Dan ben je bij MatchPrive op het juiste adres voor de mooiste en heetste mannen en vrouwen.  De site bestaat namelijk uit duizenden geile milfs die allen op zoek zijn naar spannend chat contact, erotiek, liefde en veel meer. Spreekt dit je aan en wil je ook een spannende Milf date scoren?  Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op MatchPrive dating. 

Een MatchPrive account aanmaken 

Ben je dol op Milfs en wil je zelf ook een spannende Milf date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op MatchPrive. Het aanmeldproces is zeer eenvoudig van opzet en neemt slechts enkele ogenblikken van je kostbare tijd in beslag. Om je account aan te maken dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Er komt dan vervolgens een online doorklik aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. 

Het online formulier kun je ook benaderen door op de startpagina van de site te klikken op de tabjes ‘ja, ik wil een milf’, ‘ja, ik wil graag chatten met dit soort vrouwen’, of ‘ja, ik wil mij graag aanmelden voor een MatchPrive account'.

In het formulier zelf dien je informatie in te vullen zoals je geslacht, het geslacht van je ideale date, je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Na alle informatie verwerkt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag op deze site met het vinden van spannende Milf Dates. Wie weet kom je je soulmate vandaag nog tegen op deze site. 

Zijn er kosten verbonden aan het MatchPrive account? 

De vraag of er kosten verbonden zijn aan het MatchPrive lidmaatschap wordt vaker gesteld door personen die de intentie hebben om lid te worden. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het MatchPrive lidmaatschap zelf.

Na je geregistreerd te hebben op de site en je aanmelding bevestigd te hebben wordt er automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kun je dan inloggen, je profiel verder van inhoud voorzien en profielen van andere gebruikers doorzoeken.

Het enige waar je voor moet betalen op de site is wanneer je gesprekken wil voeren met andere gebruikers. De hoogte van de kosten bepaald je echter zelf. Voor het voeren van gesprekken heb je credits nodig. De credits worden namelijk in creditbundels verkocht. De kosten hiervan zien er als volgt uit: 

Credits 

Prijs creditbundel 

Prijs per credit 

€ 1.40 

€ 1.40 

10

€ 9.99 

€ 1.00

25

€ 22.49 

€ 0.90 

50 

€ 39.99 

€ 0.80 

100 

€ 74.99 

€ 0.75 

300 

€ 199.99 

€ 0.67 

Hoe meer credits je koop hoe voordeliger het tarief. Koop je 1 credit, dan betaal je € 1.40 per credit. Koop je een bundel van 300 credits, dan betaal je slechts € 0.67 per credit. 

Entertainment profielen 

MatchPrive is een datingsite die zowel echte leden kent als entertainment profielen. Ben je in contact met een echte persoon, dan zul je uiteindelijk in staat zijn om fysiek af te spreken. Dit kan echter niet als je aan het chatten bent met entertainment profielen. Als Profielen gecreëerd zijn met entertainment als doel, dan wordt dit duidelijk kenbaar gemaakt op de profielpagina van dit profiel. Zo zijn zogenaamde fictieve profielen altijd duidelijk herkenbaar. Optimus Marketing Company behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om te chatten met Gebruikers via deze fictieve profielen. Fysieke contacten met deze profielen zijn niet mogelijk.

Gebruikersaccount verwijderen 

Het kan best voorkomen dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. Sommige personen hebben bijvoorbeeld een vaste partner gevonden. Ze willen dan ook graag weten hoe ze hun profiel kunnen verwijderen van de site.

Het verwijderen van je profiel is net als het aanmeldproces van de site zeer eenvoudig van opzet. Het enige wat je dient te doen om je account te verwijderen is ten eerste inloggen in je account en gaan naar de instellingen pagina. Op deze pagina zul je de mogelijkheid krijgen om je profiel te verwijderen. Na het verwijderen van je profiel bevestigd te hebben wordt deze binnen enkele minuten ook verwijderd van de servers van de site. 

Contact opnemen met de klantenservice 

Wil je je aanmelden op de site of ben je reeds enige tijd lid en zit je met een vraag, opmerking of klacht? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van MatchPrive. Dit kun je doen door het online contactformulier in te vullen en te versturen naar de klantenservice. Dit formulier kun je benaderen door in het menu, aan de onderzijde van de startpagina, te klikken op het tabje ‘klantenservice’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online contactformulier waarin je naam, e-mailadres en bericht kunt ingeven. De vriendelijke klantenservice medewerkers weten als geen ander hoe ze je bericht zo snel als mogelijk moeten oppakken en van een passend antwoord dienen te voorzien. 

Ook als je bijvoorbeeld foto’s van jezelf bent tegengekomen op de website waar je geen toestemming voor hebt gegeven om deze te verspreiden kun je contact opnemen met de klantenservice. In het ergste geval kan de klantenservice ervoor zorgen dat de desbetreffende gebruiker, die zich schuldig maakt aan het verspreiden van je foto’s zonder dat hij toestemming van je heeft, verwijderd worden van de site.

Belangrijk voor de klantenservice is dat je gebruik kunt maken van een veilige online platform om contacten te kunnen leggen met andere spannende gebruikers. Alvorens je contact opneemt met de klantenservice is het verstandig om ook eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. De kans is groot dat het antwoord op je vraag op de lijst terug te vinden zal zijn. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op het antwoord van een klantenservice medewerker. 


MatchPrive Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over MatchPrive.

MatchPrive

Schrijf een review