BDSMchats

BDSMchats is zoals de naam het al aangeeft een datingsite waar voornamelijk BDSM centraal staat. Op deze BDSM site zijn er een groot aantal mannen en vrouwen die BDSM gerelateerde onderwerpen spannend en interessant vinden en daar graag over chatten. Het chatten kan uiteindelijk leiden tot spannende BDSM- dates tussen gebruikers.

De site bestaat zelf uit een groot aantal kinky leden en dagelijks blijven er nieuwe aanmeldingen van BDSM- liefhebbers binnenkomen. Deze gebruikers zijn allemaal opzoek naar ontspanning, seksuele ontlading, kinky chats, kinky dates en meer. Lijkt deze site je interessant en wil je ook lid worden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op BDSMchats.

Lid worden van de BDSMchats gemeenschap

Heb je een bezoekje gebracht aan de BDSMchats website en ben je onder de indruk geraakt van alle kinky dates die je zou kunnen scoren? Wil je ook lid worden van deze BDSM- gemeenschap? Geen probleem, je kunt je vandaag nog 1X24u geheel gratis registreren via de startpagina van de site. Ben je al op de startpagina van de site, dan kun je bovenaan de webpagina, in het menu, klikken op het tabje ‘aanmelden’. Als je de tekst op de site verder doorneemt, dan zul je zien dat er nog meer tabjes zijn die je de mogelijkheid bieden om te registreren op deze site. Je kunt bijvoorbeeld ook klikken op de tabjes ‘ja, ik wil een slaaf of meesteres’, ‘ja ik wil graag chatten met dit soort vrouwen’ en ‘ja, ik wil mij graag aanmelden voor een BDSMChats account’. Deze bieden je ook de mogelijkheid om je te registreren op de site.

Na op een van de tabjes geklikt te hebben om je te kunnen registreren op de site, komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een hete kinky vrouw in beeld, alwaar je het online doorklikformulier kunt doorlopen. Je dient onder andere in te vullen wat je geslacht is, of je dominant, onderdanig of beide bent en in welke leeftijdsklasse je toekomstige partner moet zitten. Hierna komen er ook enkele persoonlijkere vragen aan de orde die betrekking hebben op de kleur van je ogen, haarkleur, huidskleur en postuur. Je zult aan het eind ook een gebruikersnaam en wachtwoord moeten invullen. Na alle gegevens verwerkt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben, kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende en hete kinky gebruikers op deze site. Wie weet scoor je vandaag nog een spannende BDSMChats date.

Veilig en betrouwbaar

Niet elke BDSMchats gebruiker stelt het op prijs dat hun persoonlijke informtie wordt gedeeld met derden, ook niet met toestemming. De beheerders van de site zijn zich hier bewust van en doen er alles aan om gebruikers een veilige en betrouwbare online platform te bieden waar zij zich zonder zorgen kunnen uiten bij het versturen van berichten naar andere gebruikers. Persoonsgegevens die je ingeeft bij de registratie worden ook veilig en betrouwbaar opgeslagen op de servers van de site. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je persoonsgegevens plots in handen komen van vijandige derden.

Wat kost het BDSMchats lidmaatschap mij?

De meeste personen die interesse hebben in de site willen eerst weten wat de site hen zal kosten alvorens ze zich commiteren. Het aanmeldproces op BDSMchats is geheel gratis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat er plots kosten in rekening gebracht zullen worden na je regstratie op deze site.

Na je geregistreerd te hebben op de site krijg je direct een gratis BDSMchats account toegewezen. Hoewel je geheel gratis een account kunt aanmaken dien je wel te betalen voor contact momenten met andere gebruikers. Om berichten te kunnen verzenden heb je credits nodig. Je kunt bijvoorbeeld een creditbundel kopen of je kunt eenmaling een telefonische betaling doen van € 1,40.  De prijzen voor het kopen van creditbundels zien er als volgt uit:

aantal

credits

prijs

per credit

1

Bundel 1 BE

€ 2.00

€ 2.00

1

Bundel 1 NL

€ 1.40

€ 1.40

10

Bundel 10

€ 9.99

€ 1.00

25

Bundel 25

€ 22.49

€ 0.90

50

Bundel 50

€ 39.99

€ 0.80

100

Bundel 100

€ 74.99

€ 0.75

300

Bundel 300

€ 199.99

€ 0.67

 

Aan de hand van dit overzicht merk je ook, dat hoe meer credits je aanschaft hoe voordeliger.

Credits

Als je in het bezit bent van credits, dan ben je in staat om berichten te versturen naar andere interessante gebruikers. Hierbij geldt dat 1 credit gelijk is aan het versturen van 1 bericht of knipoog. Creditbundels kun je aanschaffen door te betalen via iDEAL als je in Nederland bent en met bankcontact als je woonachtig bent in België. Je dient als nieuwe gebruiker rekening mee te houden dat de actiebundel van 15 credits slechts een keer aanschaft kan worden. Gelukkig vallen de prijzen van de creditbundels reuze mee en heb je extra voordeel als je meer credits per keer koopt.

Hoe kan ik de klantenservice van BDSMchats bereiken?

Wil je meer weten over deze chatsite of de diensten die geboden worden of ben je niet tevreden en wil je een klacht indienen, maar weet je niet hoe de klantenservice van deze site te bereiken? Geen probleem. De klantenservice kun je bereiken door het online contactformulier in te vullen en te versturen.

Het contactformulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina, in het menu, te klikken op het tabje ‘klantenservice’. In het formulier vul je je naam, e-mailadres en bericht in. Na bevestigd te hebben dat je geen robot bent kun je je bericht verzenden. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht binnen de kortste keren van een passend antwoord te voorzien.

Je doet er uiteraard verstandig aan om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen alvorens je contact opneemt met de klantenservice. Als je aan de onderzijde van de webpagina, in het menu, op het tabje ‘FAQ’ klikt, dan komt er direct een nieuwe webpagina tevoorschijn met een overzicht van de meest gestelde vragen op deze site. Je kunt voor jezelf nagaan of je antwoord ertussen zit. Als dat niet zo is, dan kun je een bericht sturen naar de klantenservice.


BDSMchats Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BDSMchats.

BDSMchats

Schrijf een review