Seniorenplaza

SeniorenPlaza is zoals de naam het al aangeeft een datingsite die speciaal is ontwikkelend voor senioren, personen die 50 jaar en ouder zijn, en die behoefte hebben aan spannende dates. Het kan zijn dat deze personen eenzaam zijn, hun partner kwijt zijn of gewoon op zoek zijn naar de liefde, iemand met wie ze samen oud kunnen worden. Daten is absoluut niet alleen voor jongeren. Of je nu jong bent of oud, het doet er niet toe, een ieder die het spannend vindt om andere personen te leren kennen, zou die mogelijkheid moeten hebben. Dat is waar SeniorenPlaza dan ook helemaal voor staat.

Er zijn verder genoeg 50 plussers, die op zoek zijn naar gezelligheid, intimiteit en veel meer. Vijftigplus dating is dus helemaal niet iets abnormaal, integendeel het is helemaal hip. Op SeniorenPlaza zijn er genoeg mannen en vrouwen en dagelijks blijven nieuwe leden binnenstromen. Deze zijn net als jouw allemaal op zoek naar andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Vanwege het groot aantal leden hoef je je absoluut geen zorgen te maken, dat je geen date zal vinden. Vrijwel een ieder verlaat deze site met een tevreden gevoel.

Het aanmaken van een profiel is ook niet moeilijk en binnen enkele ogenblikken achter de rug. Na een profiel aangemaakt te hebben kun je leuke foto’s plaatsen, een Gold membership aangaan en in contact komen met vele leuke mannen en vrouwen, die nog echt van het leven willen genieten. Spreekt deze site je aan en wil je ook een eigen SeniorenPlaza date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende senioren datingsite. Wie weet kom je juist op deze site de man of de vrouw van je dromen tegen. Dit is allemaal mogelijk op de website van SeniorenPlaza.

Lid worden van de SeniorenPlaza gemeenschap

Alle seniore mannen en vrouwen die behoefte hebben aan spannende dates, die in contact willen komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen hebben de mogelijkheid via SeniorenPlaza. Mocht je gebruik willen maken van de diensten van deze site, dan is het wel van belang dat je eerst een SeniorenPlaza account aanmaakt.

Het aanmaken van een account is absoluut geen ingewikkeld proces. Het enige wat je voor het aanmelden moet doen is surfen naar de homepage van de site en aldaar klikken op het tabje ‘aanmelden’ of ‘nu inschrijven’. De tabjes zijn gauw te herkennen op de site. Na op een van de tabjes geklikt te hebben kom je op een andere webpagina terecht met een online registratieformulier.

In dit formulier vul je onder andere je e-mailadres, wachtwoord, gebruikersnaam, leeftijd, geboortedatum, geslacht, relatiestatus en waar je qua date naar op zoek bent. Na alle gegevens ingevuld te hebben en bevestigd te hebben dat je 18 jaar of ouder bent kun je klikken op het tabje ‘account aanmaken’. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen van start gaan met het zoeken naar spannende SeniorenPlaza dates. Wie weet vind je juist op deze site de ideale man of vrouw met wie je je oude dagen wil doorbrengen.

Veilig en betrouwbaar

Voor veel gebruikers, vooral personen op leeftijd, is het van belang dat ze gebruik kunnen maken van een veilige en discrete online datingsite. Dit is ook wat de beheerders van SeniorenPlaza dating nastreven. Dat merk je ook als gebruiker van de site want je profiel kan bijvoorbeeld alleen door andere leden van de site bekeken worden. Niet leden hebben die mogelijkheid dus niet. Op deze site tref je verder ook alleen geverifieerde profielen. Deze worden op frequente basis gecontroleerd en indien nodig verwijdert als ze niet voldoen aan het beleid van de site. Dat de site veilig is merk je ook aan de wijze waarop deze beveiligd is. De site is namelijk beveiligd met een SSL beveiligingscertificaat. Alle informative die je ontvangt of verzend via de site is dus prive. De site zal ook nooit persoonlijke informatie die je hebt opgegeven bij het aanmaken van je account delen met derden of verkopen om welke reden dan ook.

Zeer gebruiksvriendelijke datingsite

Leden van SeniorenPlaza ervaren de site als zeer gebruiksvriendelijk en handig in gebruik. Je kunt namelijk op eenvoudige wijze navigeren op de site en alles is overzichtelijk. Als je op de homepage bent je kun j bijvoorbeeld in een oogopslag zien waar je als bestaande lid kunt inloggen  of als nieuwe lid kunt aanmelden. Zelfs personen die niet heel ervaren zijn met computers kunnen op eenvoudige wijze hun weg vinden op deze interessante senioren datingsite.

Zijn er ook nepprofielen op deze site?

Interessant voor gebruikers is ook om te weten of er nepprofielen op de site te vinden zijn. Er zijn tegenwoordig ook een aantal datingwebsites die vol nepprofielen zitten. Dit ervaren gebruikers dan als minder prettig. Gelukkig kun je ervan verzekerd zijn dat er geen nepprofielen op deze site aanwezig zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je op gegeven moment een leuke man of vrouw ontmoet, die eigenlijk niet bestaat. Het zou dan zonde van je tijd zijn die je steekt in het daten en vinden van een leuke partner.

Wat zal het lidmaatschap van SeniorenPlaza mij kosten?

Het lidmaatschap van SeniorenPlaze kost je in principe geen cent. Het aanmelden is geheel gratis en na een succesvolle aanmelding krijg je automatisch een gratis SeniorenPlaza account toegewezen. Met dit account kun je dan kennis maken met de verschillende functionaliteiten van de site en profielen van andere gebruikers bekijken. Een gratis account biedt je echter beperkt toegang tot functies van de site.

Wil je het vinden van een date bespoedigen of van alle functies van de site gebruik maken, dan kun je kiezen voor het SeniorenPlaza Gold membership. Dit lidmaatschap is 30 dagen geldig en kost je € 9.95. Omgerekend komt dat neer op een bedrag van slechts € 0.33 per dag. Goldmembers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse extra’s van de website. Je kunt bijvoorbeeld chatten met andere leden, je kunt meerdere foto’s uploaden en je kunt vriendschapsverzoeken sturen, ontvangen en accepteren.

Je hoeft je verder geen zorgen te maken dat je gebonden bent aan de site door te kiezen voor het Gold membership. Na 30 dagen verloopt het lidmaatschap automatisch. Wil je dus weer gebruik maken van deze dienst van de site, dan zal je dit opnieuw moeten activeren.

Bij het verlopen van je lidmaatschap hoef je je geen zorgen te maken, dat je toegevoegde vrienden zullen verdwijnen of dat je geen toegang meer zal hebben tot de ontvangen berichten. Alles blijft op je account, alleen kun je geen gebruik maken van de extra’s die het Gold membership je te bieden heeft.

Ik wil het Goldmembership verlengen 

Er zijn gebruikers die graag hun Gold membership zouden willen verlengen. Als dat zo is, dan kun je in de shop van de site een nieuwe lidmaatschap aanschaffen. Is je lidmaatschap nog niet verlopen en schaf je een nieuwe lidmaatschap aan, dan wordt de verloopdatum van dit lidmaatschap automatisch aangepast. Je kunt dan op de pagina 'mijn lidmaatschap' precies zien hoe lang je lidmaatschap nog geldig is. Als je voorbij die datum bent stopt je Gold Membership automatisch. 

Als je je lidmaatschap eerder wil stopzetten, dan kan dat door op dezelfde pagina op de link annuleren te klikken. Je lidmaatschap wordt dan eerder stopgezet. 

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Het kan een keertje voorkomen dat je een ander wachtwoord wil instellen voor je SeniorenPlaza account. Dit wachtwoord kun je snel en eenvoudig wijzigen door in te loggen op de site en in het menu te klikken op het tabje ‘mijn account’. Hier zal je de optie terugzien om je wachtwoord te wijzigen.

Het kan ook voorkomen, dat je niet meer weet wat je wachtwoord is of dat je een paar keer een verkeerd wachtwoord ingeeft. Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je op het inlogscherm klikken op het tabje ‘wachtwoord vergeten’. Je dient daarbij ook je e-mail adres in te voeren. Er worden dan direct instructies voor je gestuurd naar het opgegeven e-mail adres om je wachtwoord te resetten.

Waarop moet je letten als gebruiker?

Ook als lid dien je je correct te gedragen naar andere leden van de site. Je kunt in ieder geval geen gedrag vertonen die gelijk is aan onfatsoenlijk of onrechtmatig gedrag. Je gedrag, handel en wandel mag ook niet in strijd zijn met enige wettelijke bepaling. Je mag daarnaast anderen ook niet aanzetten of aanmoedig dergelijk gedrag tentoon te stellen op de site. Je kunt dus geen bedreigende taal gebruiken naar andere leden toe, je kunt geen onrechtmatige teksten, beeld- en of geluidsmateriaal plaatsen. Dit soort material mag ook geen inbreuken maken op intelectuele eigendomsrechten van derden.

Je kunt verder geen onjuist informative plaatsen op je site, gerichte erotische diensten bieden op de site en meerdere profielen aanmaken. Je kunt ook geen commerciele informatie plaatsen op de site, schade of hinder toebrengen aan derden en rasistische of aanstootgevende uitspraken doen. Je mag het profiel van andere gebruikers ook niet gebruiken voor andere doeleinden en absoluut niet je inloggegevens verstrekken aan derden. Dit zijn enkele van de basiszaken waar je je aan dient te houden als gebruiker.

Ik wil geen gebruik meer maken van de diensten van de site

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van de site, dan kun je net als het aanmeldproces op eenvoudige wijze je account verwijderen van de site. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op de site en navigeren naar het tabje ‘mijn account’. Hier zul je de optie krijgen om je account te verwijderen. Je kunt dus op deze pagina klikken op het tabje ‘account verwijderen’ en daarna het verwijderen van je account bevestigen. Na het verwijderen van je account bevestigd te hebben kun je dit niet meer terugdraaien. Je zult dan weer een nieuwe account moeten aanmaken als je weer gebruik wil maken van de diensten van de site.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van de site?

Mocht je met een vraag zitten of wil je meer informative over een dienst van de site? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservicemedewerkers van SeniorenPlaza. Je kunt contact opnemen door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar [email protected]. De mogelijkheid bestaat ook om het online contactformulier in te vullen. Dit formulier kun je benaderen door onderaan in het menu te klikken op het tabje ‘contact’. In het formulier vul je je naam, e-mailadres, onderwerp en bericht in. De klantenservice zal er alles aan doen om je vraag of bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Je doet er uiteraard verstandig aan om uiteraard eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen alvorens je een bericht stuurt naar de helpdesk. Sommige problemen zijn op eenvoudige wijze op te lossen. Alleen als je er echt niet uitkomt stuur je dan een bericht naar de helpdesk.

Ik heb een klacht

Mocht je klachten hebben over een gebruiker, dan kun je deze ook melden door een bericht te sturen naar de klantenservice van de site. Deze zal dan nagana of de klacht gegrond is en zal indien nodig gepaste maatregelen treffen. Profielen die onwaarheden bevatten, die misleidend zijn of die een ander op welke wijze da nook schade kunnen berokkenen zijn niet wenselijk op de site. Dergelijke profielen zullen da nook verwijderd worden van de site. Het kan ook dat je gevraagd zal worden om je profiel aan te passen of je profiel kan geblokkeerd worden. Op deze manier proberen de beheerders van de site je ook een veilige online datingplatform te bieden.


Seniorenplaza Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorenplaza.

Seniorenplaza

Schrijf een review