Bilove.nl datingsite

Ben jij een vrouw en ben je nieuwsgierig hoe het is om te daten met een vrouw? Dan ben je bij Bilove.nl aan het juiste adres. Wanneer je erachter komt dat je jezelf aangetrokken voelt tot vrouwen, dan kan het erg lastig zijn om eraan toe te geven. In deze gevallen blijft het vaak bij fantaseren. Dit is natuurlijk erg jammer, want het kan erg spannend en fijn zijn om je biseksuele gevoelens te ontdekken. Denk er bijvoorbeeld eens aan hoe het zou zijn om je fantasie waar te maken, om grenzen te verleggen of om samen te praten over jullie ervaringen. De website Bilove.nl is daarom opgericht om dames te helpen om zichzelf te ontdekken en te helpen bij het vinden van een spannend avontuur. Het motto van de website is niet voor niets: 'Bi yourself, bi happy'. 

Dating voor vrouwen die vrouwen zoeken

Voel jij jezelf aangetrokken tot vrouwen? Dan is deze website ideaal voor jou. Op deze website kun je namelijk in contact komen met dames die net als jou op zoek zijn naar een vrouw. Op de website kun je samen met andere dames daten of gewoon jouw nieuwsgierigheid peilen naar vrouwen.Op de website zijn er namelijk veel vrouwen aanwezig die nieuwsgierig zijn naar vrouwen. Hierdoor kan het erg fijn zijn om samen ervaringen te delen en om te bekijken of er een leuke date in zit. Je kunt om te beginnen ervoor kiezen om enkel te chatten met andere vrouwen. Jullie hebben het samen met elkaar in de hand of jullie ervoor kiezen om een date te plannen. Alles is mogelijk en niets moet, op deze manier kun jij alles rustig ontdekken. Probeer samen met een andere vrouw jouw grenzen te verleggen om erachter te komen welke manier van contact het beste bij je past. Laat samen jullie fantasie uitkomen en bekijk of jullie als gelijkgestemde er een leuke tijd van kunnen maken. 

Bischierige vrouwen kunnen op zoek naar een date 

Wist je dat 60% van alle vrouwen bischierig zijn? Het is dus helemaal niet gek als je een date zoekt met een andere dame. Eigenlijk is het gewoon heel erg normaal en dus ook helemaal niks om jezelf voor te schamen. Op de website Bilove krijg jij de mogelijkheid om een date te zoeken met een vrouw, die net als jou op zoek is naar een andere vrouw. Tegenwoordig merk je vast zelf ook wel dat steeds meer hetero dames hun verlangen naar andere vrouwen laten voelen. Het is ook niet voor niets dat een groot aantal van de Nederlandse vrouwen op zoek is naar een vrouw met wie ze haar fantasie kan waarmaken. Wanneer jij ook op zoek bent naar een dame, waarmee jij je fantasie kunt waarmaken, dan ben je op deze website aan het juiste adres. Doordat er enkel gelijkgestemde vrouwen zijn, is het erg gemakkelijk om met lesbische of bischierige dames in contact te komen. Plan samen een gezellige date of begin met een gezellig praatje via de chat. 

 

Ervaringen opdoen met vrouwen

Ben je op zoek naar een spannend avontuur, ook dan zijn er genoeg mogelijkheden via de website. Je bent namelijk van harte welkom om op de website vrouwen te ontdekken, te ontmoeten of om ze gewoon te leren kennen. Je bent op de website niets verplicht, waardoor jij op je eigen tempo kan aftasten wat je hoopt te vinden. Wanneer je in contact komt met andere dames, dan kun je aangeven dat jij bischierig bent en nieuw bent op de website. Jij bent namelijk niet de enigste die het spannend vindt. Door eerlijk hierover te zijn, zal je al snel merken dat de andere vrouwen op de website hier rekening mee houden. 

Een account op Bilove.nl

Wanneer je in contact wilt komen met de dames van de website, dan dien je een account aan te maken op de website. Het aanmaken van een profiel is gemakkelijk en gratis. Je kunt er na aanmelding wel voor kiezen om een betaald premium lidmaatschap te nemen. Dit is niet verplicht en enkel een optie. Bij het premium lidmaatschap krijg je toegang tot extra functies, die de gratis leden niet hebben. Met een premium account kun jij bijvoorbeeld zelf ook het openingsbericht versturen. Je hoeft niet meer af te wachten tot iemand jou een berichtje stuurt, maar jij kunt zelf gemakkelijk een wink versturen. Daarnaast kun jij alle reacties van de andere leden lezen en beantwoorden. Een andere leuke optie is dat je gebruik kunt maken van de live chat op de website. 

Een ander leuk extraatje is dat jij als premium lid in de spotlights komt te staan. Jour profiel komt namelijk bovenaan bij de zoekresultaten van de andere dames te staan. Op deze manier kun je genieten van maximale aandacht en zul je sneller een leuke dame op je pad krijgen. Doordat de website gebruikmaakt van een betaald lidmaatschap, ben je ervan verzekerd dat er enkel serieuze dames op de website aanwezig zijn. Op deze manier wilt de website ervoor zorgen dat er geen fakers actief zijn tussen de dames. 

De website vind het belangrijk dat er enkel vrouwen aanwezig zijn die serieus op zoek zijn naar een bilove. De website vindt het namelijk belangrijk om jouw anonimiteit te garanderen. Daarnaast wil de website dat er alleen serieuze dames actief zijn op de website. Het kan soms al moeilijk genoeg zijn om je gevoelens te ontdekken, dan wil je natuurlijk ook alleen maar met serieuze dames in contact komen. 

Tips voor het vinden van een bilove

Vind je het spannend om in contact te komen met andere vrouwen? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Wij delen graag wat tips met je zodat jij hogere kansen hebt om met een leuke vrouw in contact te komen. 

  1. Probeer je profiel op de website zo duidelijk en volledig mogelijk in te vullen. Op deze manier krijgen de andere dames op de website een duidelijk beeld van jou. 
  2. Zet een leuke foto van jezelf op je profiel. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto's te plaatsen. Het is bewezen dat profielen met een foto 10 tot 15 keer zoveel kans maken op een reactie van de andere leden. 
  3. Blijf jezelf en doe jezelf niet anders voor als je bent.
  4. Geef niet direct je telefoonnummer of je e-mailadres aan de andere leden. Je betaalt geen geld per berichtje, dus tast elkaar eerst af en bekijk of de klik er is. 
  5. In het begin is het allemaal spannend, probeer daarom in het begin ook anoniem te blijven. Geef niet direct jouw persoonlijke gegevens aan de andere leden. 
  6. Probeer je profiel up-to-date te houden. Een profiel dat er inactief uit ziet, zal natuurlijk een stuk minder snel reacties van de andere leden ontvangen. 
  7. Toon interesse in de nieuwe leden van de website. Deze leden zijn nog niet voorzien van een maatje, waardoor je bij deze leden meer kans maakt. 
  8. Het kan soms gebeuren dat het na een paar berichtjes nog niet direct raak is, dit is niet erg. Heb geduld, er zit altijd wel iemand tussen met wie het leuk klikt. 
  9. Wil je met een leuke dame afspreken? Bel of app dan samen eerst met elkaar. Je leert elkaar tijdens een telefoongesprek op een andere manier kennen, als via de website. Bedenk en beslis goed aan wie jij jouw telefoonnummer wilt geven. 
  10. De laatste tip is om af te spreken in een openbare ruimte. Jullie kennen elkaar enkel via een online contact. Door in een openbare ruimte af te spreken behouden jullie toch een beetje afstand en dat is wel zo fijn tijdens een eerste date. 

De kosten van de website

Wanneer je gebruik wilt maken van een premium account, dan kun je kiezen uit vier verschillende soorten lidmaatschappen. Je kunt kiezen voor een maand, 3 maanden, 6 maanden of voor een jaar. Daarnaast zijn er vrijwel altijd ook promoacties. De promoacties wisselen zich af, dus hiervoor dien je de website in de gaten te houden. Wanneer je kiest voor een premium account, dan mag je elke dag maximaal 15 contactverzoeken versturen. Naast deze verzoeken mag je onbeperkt berichtjes beantwoorden en je kunt gratis deelnemen in de live chat van de website. Doordat de prijzen regelmatig veranderen, door de promoacties, kunnen wij geen vast kostenoverzicht geven van de website. De website rekent enkel een vast bedrag, hierdoor hoef je geen extra kosten te betalen voor het verzenden van een berichtje. Na het betalen van je premium abonnement ben je er dus van verzekerd dat je geen extra kosten maakt. Let wel op dat je geen automatisch abonnement aanneemt, in dit geval wordt jouw abonnement namelijk automatisch verlengt. 


Bilove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bilove.

Bilove

Schrijf een review