Runnersdate

Runnersdate

Loop jij je wekelijkse hardlooprondje ook liever niet alleen? Dan ben je bij Runnersdate aan het juiste adres. Op deze website kan iedereen terecht die op zoek is naar een gezellig hardloopmaatje. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde hardloop fan bent of een beginner, op de website zijn er altijd leuke mensen te vinden die met jou willen hardlopen. Kom in contact met andere hardlopers om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes of klets over de lopende wedstrijden met elkaar. Wil je liever een stapje verder gaan? Dan is er ook een mogelijkheid om samen met een sportieve single in contact te komen. Op een laagdrempelige manier kunnen jij en je date bekijken of er tijdens een sportieve date meer in zit dan enkel vriendschap. 

Voor wie is Runnersdate bedoeld? 

Wanneer je op zoek bent naar een leuk maatje om samen mee te gaan rennen, dan ben je bij Runnersdate aan het juiste adres. Je kunt voor allerlei redenen op zoek zijn naar een leuk hardloopmaatje. Ben je dus een hardloper? Dan kun je veel kanten op bij Runnersdate. De website van Runnersdate geeft de bezoekers 10 redenen om je aan te sluiten op de website: 

  1. In je eentje hardlopen is natuurlijk een stuk minder gezellig dan samen met een leuk hardloop maatje.
  2. Je motivatie wordt erg versterkt wanneer je samen met een ander gaat hardlopen, daarnaast worden ook je prestaties verbetert. 
  3. Wanneer je samen met een hardloopmaatje gaat rennen, dan kunnen jullie ook gezamenlijk trainen voor een wedstrijd. 
  4. Samen met één of meerdere hardloopmaatjes kunnen jullie elkaar op de hoogte houden van laatste tips en weetjes of belangrijke wedstrijden.
  5. Samen met mensen uit je eigen buurt of stad kun je hardlopen of elkaar ontmoeten voor gezellige hardloop praat. 
  6. Je kunt van jouw individuele sport een leuke sociaal evenement maken, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 
  7. Op een unieke manier en op een sportieve manier kom je in contact met andere single hardlopers. 
  8. Een leuke Runnersdate is de manier voor een leuke uitdagende eerste date. 
  9. De website is niet zomaar een datingsite, het biedt zoveel meer dan e standaard datingwebsites op het internet. 
  10. De website biedt de gebruikers meer dan enkel een community of een forum. Op de website kun je van jouw sport een echte sociale happening maken. 

Het aanmaken van een account bij Runnersdate

Wanneer je gebruik wilt maken van de website, dan dien je een account aan te maken op de website. Het aanmaken van een account is gratis en is erg gemakkelijk te realiseren. Wanneer je een account aanmaakt, dan wordt er in het begin gevraagd om enkele persoonlijke gegevens. Je dient bijvoorbeeld je leeftijd en je postcode door te geven. Op deze manier weet je zeker dat je enkel in contact komt met mensen in jouw regio en in jouw leeftijdsklasse. Bij de tweede stap wilt de website graag jouw voorkeuren weten. Wil jij in contact komen met een man of een vrouw en welke leeftijd van je mederenner spreekt je het meeste aan? Na in het invoeren van deze keuze komt de laatste stap. Bij de laatste stap kun je een vragenlijst beantwoorden. De website heeft deze vragenlijst aangesteld zodat de website jou kan matchen met andere leden. Het is daarom ook belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk mogelijk invult. Op deze manier zorg je er namelijk zelf voor dat je enkel met de leukste mensen in contact komt. Een leuk extraatje is om ervoor te kiezen om een foto te plaatsen op je profiel. Op deze manier hebben de andere leden een indruk met wie ze kletsen en uiteraard andersom. Je kunt op de website maximaal 8 foto's plaatsen. Je kunt dus ook gemakkelijk de foto's zien van de andere leden op de website. Dit is natuurlijk extra handig als je ervoor kiest om van je hardloop afspraakje een date te maken. Hierbij weet je vooraf of de single medehardloper een goede eerste indruk bij je achterlaat. 

Veiligheid van de website

Bij Runnersdate vinden ze het belangrijk dat je als lid op een veilige manier gebruik kan maken van de website. Je geeft natuurlijk bij het aanmaken van je profiel een heleboel gegevens door aan de website. De website zorgt er daarom voor dat jij als gebruiker gebruikmaakt van een beveiligde omgeving. Ondanks dat de website er op allerlei manieren voor zorgt dat jij veilig gebruik kunt maken van de website, is het natuurlijk ook een taak van jezelf. Geef bijvoorbeeld nooit jouw eigen persoonlijke gegevens door aan andere leden. Natuurlijk kun je jouw naam en woonplaats vertellen, maar houdt ook een beetje voor jezelf voor tijdens de afspraak. Op deze manier weet je ook direct met wie jij jouw gegevens deelt en of je deze gegevens wilt delen. Daarnaast spreekt het natuurlijk ook voor zich om nooit zomaar wachtwoorden te delen met andere leden van de website. Gelukkig is het erg veilig om gebruik te maken van de website. Er zijn jou al erg veel mensen voorgegaan om een leuk loopmaatje te vinden op de website. 


Runnersdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Runnersdate.

Runnersdate

Schrijf een review