Plussizedating

Plussizedating.nl is een datingwebsite, die speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen mannen en vrouwen met een maatje meer. Het is tegenwoordig heel normaal om andere gelijkgestemde single mannen en vrouwen via een datingsite te ontmoeten. Vooral mensen die in het dagelijks leven onzeker of juist verlegen zijn hoeven dan niet in persoon direct het eerste contact te maken met anderen, die zij leuk vinden voor een gesprek, date en meer. Je kunt rustig vanuit je woonkamer of slaapkamer eerst virtueel contact leggen met andere personen en als er een klik is, dan kun je met elkaar afspreken. 

Plussizedating biedt je een online dating platform waar veilig en discreet over en weer berichten kunt uitwisselen met andere gebruikers. Het is een veilige en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere gebruikers. Deze datingsite richt zich, zoals de naam het al aangeeft, voornamelijk op personen met een maatje meer. Op deze site wordt de schoonheid van curvy omarmd en wordt niet alleen gekeken naar het uiterlijk van mensen. Uiteraard hoef je zelf niet iemand te zijn met een maatje meer. Als je op zoek bent naar singles en je geen moeite hebt met iemand met een maatje meer, dan is deze datingsite de plek waar je bij uitstek moet wezen. Dus Iedereen die op zoek is naar een plus-size of BBW date is welkom. Lijkt deze site je interessant en wil je ook je eigen plussize date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze interessante datingsite. 

De werking van Plussizedating 

Plussizedating is een datingwebsite die zeer gemakkelijk in gebruik is en toegankelijk is voor een ieder. Als je een leuke man of vrouw wil ontmoeten met een maatje meer, dan kun je op eenvoudige wijze een account aanmaken. Je hebt een account nodig om in contact te kunnen komen met andere personen. Bij het aanmelden zal je onder andere een gebruikersnaam moeten ingeven. Dit komt op je profiel te staan en op die manier kunnen andere leden je weer terugvinden om op die manier in contact met je te blijven. Uiteraard zul je bij het aanmaken van je account ook enkele andere basisgegevens moeten ingeven. Na je account aangemaakt te hebben kun je je account verder aanvullen. Je kunt bijvoorbeeld een leuke foto van jezelf plaatsen waardoor andere gebruikers direct een beeld hebben met wie ze in contact zijn. 

Bij het completeren van je profiel kun je anderen ook meer vertellen over jezelf en waar je naar op zoek bent in een partner. Je kunt ook aangeven wat je kijk is op het leven, wat je hobby’s, leuke eigenschappen zijn en meer. De mogelijkheid bestaat ook om meerdere foto’s op je profiel te plaatsen. De kans op het ontvangen van berichtjes is vele malen groter als je profiel zo volledig als mogelijk is. 

Als je profiel als is, dan hebben andere gebruikers de mogelijkheid om je profiel te bekijken. Ze kunnen ook nagaan of jij een potentiële match voor ze bent. Jij kunt zelf ook de zoekfunctie van de site gebruiken om profielen van andere personen te ontdekken. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om profielen te zoeken van singles bij jou in de buurt of de profielen te filteren op bijvoorbeeld geslacht, hobby of opleidingsniveau. Het is alleen voor leden van deze Plussize Datingsite mogelijk om profielen te bekijken, niet-leden kunnen jouw profiel dus niet zien. Heb je een leuk profiel gezien van een lid? Dan kun je deze een Like of vriendschapsverzoek sturen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent. Het is ook mogelijk om een privé chat te beginnen. Leer elkaar kennen in een veilige omgeving en vind jouw maatje meer match op Plussize Dating.

Lid worden van de Plussizedating community 

Heb je een beetje kunnen rondneuzen op de website van Plussizedating en ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten die worden geboden? Dan heb je de mogelijkheid om 24/7 lid te worden van deze interessante datingsite. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu klikken op het tabje ‘lid worden’ of ‘aanmelden’. Op de webpagina zijn er ook tabjes zoals ‘maak nu gratis een profiel aan’ en ‘nu inschrijven’ waarop je ook kunt klikken om je aan te melden. 

Na op deze tabjes geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier. In dit formulier vul je je e-mail adres, wachtwoord, gebruikersnaam, geslacht, leeftijd en geboortedatum in. Na verklaard te hebben dat je 18 jaar of ouder bent en de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje ‘account aanmaken’. Na hierop geklikt te hebben wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van een leuke Plussize date. 

Wat kost het Plussizedating account mij?

Een van de meest gestelde vragen is natuurlijk of er kosten verbonden zijn aan het Plussizedating account. In principe zijn er geen kosten verbonden aan het Plussizedating account. Het aanmeldproces is geheel gratis en als je eenmaal bent aangemeld krijg je ook automatisch een gratis Plussizedating account toegewezen. Met dit account heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Je kunt met je gratis account dus kennis maken met de site en profielen van andere gebruikers bekijken. Voor contact momenten heb je wel het Gold membership van de site nodig. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen €9,95 voor een periode van 30 dagen. Het abonnement loopt vanzelf af, je zit dus nergens aan vast. 

Het Goldmembership 

Zo nu en dan krijg je ook nog een fikse korting op het bedrag dat per maand betaald moet worden voor het Gold lidmaatschap. Je betaald dan € 4.95 in plaats van € 9.95. Dit lidmaatschap biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle extraatjes van de website. Je kunt bijvoorbeeld chatten met andere gebruikers van de site, meerdere profielfoto’s plaatsen en een onbeperkt aantal vriendschapsverzoeken versturen en accepteren. 

Het Gold lidmaatschap ga je steeds voor een periode van 30 dagen aan. Hierna loopt je lidmaatschap automatisch af. Je zit dus aan niets gebonden. Wil je het lidmaatschap verlengen? Dan kun je deze opnieuw bestellen, de einddatum van je Gold Member lidmaatschap wordt dan automatisch verlengd, zo simpel zit dit lidmaatschap in elkaar. 

Gedrag van consumenten 

Als je eenmaal lid bent van deze datingsite, dan zul je als consument een bepaald gedrag moeten etaleren. In ieder geval kun je als lid geen onfatsoenlijk gedrag aan de dag stellen. Je kunt ook geen handelingen plegen, die in strijd zijn met enige wettelijke bepaling. Je kunt andere leden ook niet aansporen om zulks te doen. 

Als plussizedating gebruiker kun je verder ook geen bedreigende taal gebruiken naar andere leden toe, kun je geen onrechtmatige teksten, beeld- en/of geluidsmateriaal plaatsen. De teksten of beeld- en/of geluidsmateriaal, die je plaats mogen in ieder geval geen inbreuk maken op de (intellectuele eigendoms)rechten van anderen. 

Verder kun je als consument ook geen onwaarheden op je profiel te vermelden. Je kunt je account niet gebruiken voor het vinden van erotisch contact en je kunt dat zelf ook niet aanbieden. Je kunt verder ook niet meerdere accounts aanmaken en je kunt ook geen commerciële informatie verspreiden via je account. Hetzelfde geldt ook voor het doen van racistische of aanstootgevende uitspraken. Als lid van de site is het ook niet toegestaan om, informatie van gebruikers van de site te halen en te gebruiken voor andere doeleinden. 

Ik wil mijn Plussizedating account verwijderen 

Heb je al een leuke date weten te scoren of wil je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer maken van de diensten van de site? Dan kun je je account op eenvoudige wijze laten verwijderen. Je kunt je account verwijderen door in te loggen op de site en aldaar te gaan naar ‘mijn account’. Hier zul je dan de mogelijkheid hebben om te klikken op het tabje ‘mijn account verwijderen’. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account per direct verwijdert van de databases van de site. Je dient er verder rekening mee te houden, dat het verwijderen van je account niet ongedaan gemaakt kan worden. 

Veilig en betrouwbaar 

Voor de Plussizedating gebruikers is het uiteraard van belang dat de site veilig en betrouwbaar is. De beheerders van de site zijn daar bewust van en doen er dan ook alles aan om de veiligheid van elke gebruiker op de site te garanderen. Zo kunnen alleen leden van de site je profiel bekijken en zal je profiel nooit, om welke reden dan ook, door de site gedeeld worden met derden. Om de veiligheid nog meer te kunnen garanderen is het ook zo, dat de site alleen werkt met geverifieerde profielen. Regelmatig worden alle profielen op de site gecontroleerd en indien nodig verwijderd van de site. De site zelf is voorzien van een SSL beveiligingscertificaat. Dit brengt met zich mee dat alle informatie die je verzendt of ontvangt via de website privé is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat al je informatie plots op ‘straat’ te vinden zal zijn. Je kunt bij Plussizedating dus gebruik maken van een veilige online dating platform om berichten over en weer naar andere gebruikers te kunnen versturen. 

Klachten over gebruikers 

Mocht je klachten hebben over andere gebruikers omtrent bijvoorbeeld hun gedrag, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze datingsite. Als er dergelijke klachten binnen komen, dan worden ze grondig onderzocht en indien nodig worden er ook gepaste maatregelen getroffen. Profielen die bijvoorbeeld onwaarheden bevatten, misleidend zijn of voor andere redenen gebruikt worden dan waarvoor de site gebouwd is worden verwijderd, geblokkeerd of de gebruikers moeten hun profielgegevens aanpassen. 

Op de website van Plussizedating zijn er voldoende tips en tops die je kunt volgen om mogelijke vormen van misleiding te herkennen.

Hoe kan ik de klantenservice van Plussizedating contacten?

Heb je vragen of opmerkingen over een dienst van Plussizedating? Of heb je gewoon een algemene vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van deze site middels het invullen en versturen van het online contactformulier. Dit formulier kun je benaderen door in het menu aan de onderzijde van de site te klikken op het tabje ‘contact’. Na hierop geklikt te hebben komt het formulier op een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je dan je naam, e-mailadres, onderwerp en bericht kunt verwerken. Na je bericht geconcipieerd te hebben kun je deze versturen naar de helpdesk. 

Naast het versturen van je bericht via het online contactformulier kun je de helpdesk ook bereiken via e mail. Je dient hiervoor je bericht te versturen naar  [email protected]. De klantenservice medewerkers van Plussizedating.nl doen er alles aan om je zo snel als mogelijk en zo correct als mogelijk van dienst te zijn. Wat je altijd eerst kunt doen voor je contact opneemt met de klantenservice is het doornemen van de lijst met meestgestelde vragen. Misschien zit je vraag met antwoord erbij en hoef je geen tijd te verliezen doordat je contact moet opnemen met de helpdesk van de site.  


Plussizedating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Plussizedating.

Plussizedating

Schrijf een review