NextLove.com

NextLove is een unieke datingsite die speciaal is ontwikkeld voor personen die gescheiden of alleenstaande ouder zijn en die op zoek zijn naar een partner. Op deze site tref je duizenden leden aan, die net als jouw wederom de liefde willen omarmen. Op NextLove dating ben je onder andere terecht voor het aangaan van nieuwe vriendschappen, chatcontact en dates. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je niet de juiste persoon zult vinden. Er is namelijk voor een ieder wat wils op deze site. Zo kun je bijvoorbeeld in contact komen met mannen en vrouwen die gescheiden en geen kinderen hebben en weer andere gebruikers die wel kinderen hebben, maar geen partner. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een NextLove date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

Lid worden van NextLove dating 

Lid worden van NextLove dating kan op elk moment van de dag en geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar klikken op het tabje ‘Try us for free’ of ‘join now’. Je komt dan terecht op het online formulier dat ook aan het begin van de startpagina te zien is onder het kopje ‘Start free today’. In dit formulier kun je aangeven of je man of vrouw bent en of je op zoek bent naar mannen of vrouwen. Daarnaast vul je ook een werkende e-mail adres. Je komt vervolgens op een andere webpagina terecht waar je wat meer persoonlijke informatie dient in te vullen zoals een gebruikersnaam, je geboortedatum en wachtwoord. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘create account’. Heb je met succes een account kunnen aanmaken? Dan kun je direct inloggen op de site en op zoek gaan naar een passende date. 

Beoordeling website 

Een ieder die een bezoekje brengt aan NextLove dating zal het erover eens zijn dat de website zeer overzichtelijk en handig in gebruik is. Je krijgt op de startpagina van de site in een oogopslag te zien waar je kunt inloggen als bestaande lid of aanmelden als nieuwe gebruiker. Als je eenmaal in het bezit bent van een account en aanmeld op de site, dan zie je direct daarnaa een overzicht met gebruikers van de site. Je kunt daarbij de profielen van de gebruikers bekijken, een like plaatsen of een gesprek met hen starten. De profielen zijn namelijk voorzien van een profielfoto, de naam van de gebruiker, locatie en leeftijdsklasse. 

Als je meer informatie van een gebruiker wil, dan kun je klikken op de profielfoto van de desbetreffende gebruiker. Je komt dan op de persoonlijke profielpagina van de gebruiker terecht waar je meer foto’s te zien krijgt, wat de gebruiker zoekt in een partner en persoonlijke informatie. Lijkt deze gebruiker je interessant? Start dan direct een chatgesprek. Wie weet is die persoon de liefde van je leven. 

Veilig en betrouwbaar 

Je kunt er gerust van uitgaan dat NextLove dating veilig en betrouwbaar is. De beheerders van de site hebben namelijk voldoende veiligheidskleppen ingebouwd die je de garantie moeten bieden, dat je gebruik maakt van een veilige en discrete online dating platform. Hierop kun je zonder zorgen over en weer berichten uitwisselen met andere gebruikers. Je hoeft je daarbij absoluut geen geen zorgen te maken dat je berichten in handen zullen komen van onbevoegde derden. Daarnaast worden al je persoonsgegevens, die je onder andere bij het aanmaken van je account hebt gedeeld met de site veilig opgeslagen op de servers van de site. Deze gegevens zullen onder geen beding gedeeld worden of verkocht worden aan derden. 

Mobiele applicatie beschikbaar 

De website van NextLove dating is niet alleen beschikbaar via een desktop, maar ook via elke mobiele apparaat. Voor mobiele gebruikers is er een speciale app ontwikkeld, die beschikbaar is voor alle Android en iOS apparaten. Je kunt daarmee vanuit elke locatie profielen van gebruikers bekijken, berichten doornemen en beantwoorden. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele apparaat en internet daarop. Heel handig! 

Kosten NextLove lidmaatschap 

Het NextLove lidmaatschap kost je in principe geent cent. Je kunt je geheel gratis inschrijven en met het gratis account dat je daarbij krijgt kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende dates op deze site. Je kunt namelijk je profiel bijwerken, foto’s uploaden en profielen van gebruikers doorzoeken. Met een gratis account heb je echter beperkt toegang tot de vele functionaliteiten van de site. Wil je het onderste uit de kan halen van je NextLove account en wil je met succes een date scoren? Doe dan een upgrade van je gratis account naar het premium lidmaatschap. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende pakketten: 

  • Premium Silver, 1 maand, € 39.99 per maand 
  • Premium Gold, 3 maanden, € 29,99 per maand 
  • Premium Platinum, 6 maanden, € 24,99 per maand 
  • Premium Diamond, 12 maanden, € 19,99 per maand 

Met een van deze premium pakketten kun je ongelimiteerd chatten met andere gebruikers, zien wie je profiel van geliked heeft, zien wie je profiel bekeken heeft, vragen naar prive foto’s van andere gebruikers, credits als presentje versturen, ontvangen winks bekijken en veel meer. 

Contact opnemen met de klantenservice van NextLove 

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van NextLove dating. Je kunt een klantenservice medewerker bereiken door een e-mail te sturen via de website van NextLove of door te bellen naar het telefoonnummer +356 2778 0001 (alleen Engels Sprekende medewerkers). De medewerkers doen hun best om alle binnenkomende berichten en gesprekken zo snel als mogelijk en zo goed als mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Alvorens je contact opneemt met de klantenservice van de site is het uiteraard best dat je eerst de lijst met meestgestelde vragen en antwoorden doorneemt. Wie weet zie je het antwoord op je vraag op de lijst terug. 


NextLove.com Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over NextLove.com.

NextLove.com

Schrijf een review