Buurtavontuurtje

BuurtAvontuurtje is een unieke datingsite die een nieuwe dimensie toevoegt aan het concept van daten en romantiek! De beheerders van deze site geloven erin dat liefde en avontuur hand in hand kunnen gaan. Ze zijn er dan ook trots op om mensen samen te brengen voor opwindende ontmoetingen in hun eigen buurt. Ze begrijpen verder als geen ander dat traditionele datingsites niet voor iedereen de juiste oplossing is. Soms wil je gewoon de spanning voelen van iets nieuws en onbekends, zonder ver te hoeven reizen. Dat is precies waar BuurtAvontuurtje om draait. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een eigen date bij jouw in de buurt scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Lid worden van BuurtAvontuurtje 

Wil je ook in contact komen met een van de leuke gebruikers van BuurtAvontuurtje? Maak dan vandaag nog geheel gratis een BuurtAvontuurtje account aan. Om een account aan te maken dien je als eerst te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord, persoonlijke gegevens en een werkende e-mailadres in moet geven. Zodra je met succes door het registratieproces bent kun je meteen inloggen op de site en aan de slag gaan met het vinden van een spannende avontuurtje bij jouw in de buurt. Wie weet kom je dezelfde dag nog een stoere man of sexy vrouw tegen. 

Werking BuurtAvontuurtje

Bij het aanmelden op BuurtAvontuurtje kun je aangeven waar je woont en waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een spontane ontmoeting in een gezellig café om de hoek? Of verlang je naar een opwindende wandeling door een betoverend park in de buurt? Misschien ben je zelfs geïnteresseerd in een spannende date in een mysterieus en verborgen plekje waar je nog nooit eerder bent geweest. Wat je ook zoekt, BuurtAvontuurtje helpt je om gelijkgestemde mensen te vinden die ook op zoek zijn naar een sprankje avontuur en romantiek.

De unieke matching-algoritme analyseert verder jouw voorkeuren en interesses en vindt vervolgens compatibele profielen die passen bij jouw avontuurlijke persoonlijkheid. Je kunt gerust je comfortzone verlaten, nieuwe mensen ontmoeten en de opwinding ervaren van avontuurlijke dates in jouw eigen buurt. BuurtAvontuurtje is geen gewone datingsite; het is een reis naar het onverwachte. Dompel jezelf onder in de wereld van avontuurlijke ontmoetingen, spannende gesprekken en betoverende connecties. Verken je buurt op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden en ontdek de magie van liefde en avontuur op BuurtAvontuurtje.

Kosten BuurtAvontuurtje 

Een van de meest gestelde vragen is natuurlijk wat het lidmaatschap van BuurtAvontuurtje kost. Het is goed om te weten dat het aanmaken van een account geheel gratis is. Er zijn absoluut geen adertjes onder het gras, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je plots een torenhoge rekening aangeboden krijgt. Met je gratis account kun je je profiel verder bijwerken, profielen doorzoeken en meer. Wil je echter contact opnemen met andere gebruikers van de site, dan dien je in het bezit te zijn van credits, de online valuta van deze site. De credits worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: 

Creditbundel 

Prijs Creditbundel 

Prijs per bericht 

5

€ 4,49 

€ 0,90 

10

€ 14,99 

€ 1,50 

25

€ 34,99 

€ 1,40 

50 

€ 64,99 

€ 1,30 

100

€ 119,99 

€ 1,20 

200 

€ 199,99 

€ 1,00 

Veilig en betrouwbaar daten 

Bij BuurtAvontuurtje staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Online daten is namelijk een persoonlijke aangelegenheid. Het is daarom voor gebruikers van belang dat ze gebruik kunnen maken van een veilige omgeving waarin zij met vertrouwen kunnen communiceren en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die gehanteerd worden om de veiligheid en betrouwbaarheid van de website te waarborgen:

  • Verificatieproces: BuurtAvontuurtje kent een rigoureus verificatieproces. Dit moet ervoor zorgen dat alle gebruikers authentiek zijn. Nieuwe gebruikers moeten zich registreren met een geldig e-mailadres en een verificatielink volgen om hun account te activeren. Dit helpt bij het verminderen van het aantal nep accounts en zorgt ervoor dat alleen serieuze gebruikers deel uitmaken van de online gemeenschap.
  • Privacybescherming: privacy is van het grootste belang bij online daten. De website bestaat uit strikte privacybeleidmaatregelen. Deze moeten ervoor zorgen dat alle persoonlijke informatie veilig wordt bewaard en niet wordt gedeeld met derden zonder de toestemming van de gebruiker.
  • Moderatie en rapportage: er wordt verder continu gewerkt om verdachte profielen en ongepast gedrag te identificeren, controleren en verwijderen. 
  • Veilige communicatie: de website biedt verder een veilige en versleutelde communicatieomgeving. Gebruikers kunnen berichten uitwisselen zonder dat ze hun persoonlijke contactgegevens hoeven vrij te geven totdat ze er klaar voor zijn. Het is raadzaam om altijd voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie en om onmiddellijk verdachte of ongepaste berichten te melden.

Bij BuurtAvontuurtje wordt er voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen en het waarborgen van een betrouwbare omgeving voor alle gebruikers. 

Contact opnemen met de klantenservice 

Zit je met vragen, heb je een klacht of wil je een opmerking plaatsen? Geen probleem, dan kan allemaal via de klantenservice van BuurtAvontuurtje. De klantenservice kun je onder andere bereiken door te bellen naar het telefoonnummer +44 800 102 6569. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00u. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om het online contactformulier in te vullen en versturen. Dit formulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina in het menu te klikken op het tabje ‘klantenservice’. In het formulier vul je je gebruikersnaam, e-mailadres, onderwerp en bericht in. Na je bericht ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje ‘stuur’. In beide gevallen doen de klantenservice medewerkers hun best om je vraag zo snel en goed als mogelijk te beantwoorden. 


Buurtavontuurtje Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Buurtavontuurtje.

Buurtavontuurtje

Schrijf een review