Novamora

Wanneer je op zoek bent naar dating vol passie, dan ben je bij Novamora aan het juiste adres. De website is namelijk een erotische datingwebsite die stellen en singles helpt bij het vinden van een spannende date. Doordat de datingwebsite geregeld reclames uitzendt op de radio en televisie, wordt de datingwebsite met de dag populairder. Elke dag melden duizenden nieuwe leden zich aan, waardoor er altijd een leuke match tussen zit voor jou. De website geeft zijn leden de mogelijkheden om anoniem en discreet met andere leden in contact te komen, op deze manier kan jij veilig, anoniem en discreet op zoek naar een spannende date.

Het vinden van een date op Novamora

Het vinden van een date op Novamora is gelukkig helemaal geen moeilijke opgave. Natuurlijk komen de dates je niet aanwaaien, maar dat is op geen enkele datingwebsite. Het is natuurlijk belangrijk dat je er zelf ook een beetje moeite in steekt. Wanneer je op zoek wilt gaan naar een leuk persoon op de website, dan is het belangrijk om te beginnen met het aanmaken van een profiel. Het aanmaken van je profiel is erg gemakkelijk en dat doe je door op de knop ‘inschrijven’ te klikken. Deze button staat direct op de homepagina aangegeven, waardoor je hem niet kan missen. Door middel van een aantal vragen stelt Novamora jouw profiel samen. Tijdens het aanmaken van je profiel kan je ervoor kiezen om een profielfoto toe te voegen aan je profiel. Wanneer je volledig anoniem wilt blijven, dan is een foto misschien niet zo handig. Toch heb je wel sneller en meer succes wanneer je wel een foto van jezelf toevoegt aan je profiel. Zelf wil je natuurlijk ook het liefste zien wie er aan de andere kant van het profiel zit. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, dan kan je kiezen voor standaard toegang of VIP-toegang. Bij de standaard toegang zijn je voordelen erg beperkt. Wanneer je kiest voor de VIP-optie, dan kan je genieten van alle voordelen die de website zijn gebruikers te bieden heeft. Voor een bedrag van net iets minder dan 30 euro kan je een maand lang genieten van de voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat jij nog een veel betere interactie hebt met de andere leden van de website.

Het versturen van berichtjes naar andere leden

Wanneer je jezelf hebt aangemeld op de website, dan wil je natuurlijk in contact komen met de andere leden van de website. Nadat je bent ingelogd kan je de profielen van de andere leden bekijken. Wanneer je iemand leuk vindt overkomen, dan kan je bij het profiel een berichtje sturen naar diegene. Wanneer je VIP-toegang hebt, dan kan je onbeperkt berichten sturen naar de leden van de website. Wanneer je iemand een berichtje stuurt, dan is het belangrijk om spontaan en uniek uit de hoek te komen. De website staat namelijk boordevol leden, waardoor jij niet de enige bent die op zoek is naar een ondeugende date. Probeer jezelf dus te onderscheiden van de andere leden door middel van je berichten. Op deze manier vergroot jij je kansen bij de andere leden van de website. Een andere manier hoe jij jezelf kan onderscheiden is het aanvullen van je profiel. Geef wat informatie over jezelf prijs in je profiel. Op deze manier zal je merken dat de andere leden jou ook uit zichzelf berichtjes gaan sturen wanneer ze interesse hebben. Wanneer je interesse hebt in iemand en je hebt een berichtje verzonden, dan is het afwachten of de andere partij ook interesse heeft in jou. Probeer niet te pushen wanneer je niet direct iets terug hoort, dit kan pusherig overkomen wat erg in je nadeel kan werken. Daten met een ander lid van Novamora Het doel van de website is om andere leden samen te brengen voor spannende dates. Het maakt hierbij niet uit of je single bent, een koppel bent of een affaire wilt beginnen. Ben hierover wel altijd eerlijk in je profiel, zodat de andere leden niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om de leden te helpen bij het vinden van een leuke spannende date, heeft de website een aantal datingtips samengesteld voor de gebruikers:

  • Reageer niet op sms-verzoekjes van een 4-cijferig telefoonnummer. Daarnaast is het belangrijk om niet in te gaan om geld direct of indirect over te maken naar een ander lid. Je weet namelijk totdat je een date hebt gehad nog helemaal niet of diegene oprechte interesse heeft in jou. Probeer daarom ook altijd om eerst de persoonlijke gegevens van een persoon te controleren op het internet voordat je te intiem wordt
    met elkaar.

  • Geef niet direct al je persoonsgegevens vrij aan iemand die je niet kent. Zolang je elkaar niet in het echt hebt gezien, ken je elkaar natuurlijk nog niet echt. Het is daarom belangrijk om nog niet alles prijs te geven van jezelf. Houdt je achternaam nog even voor jezelf, zodat de andere personen niet ongewild jouw adres kunnen achterhalen. Het wordt daarom aangeraden om niet direct over te stappen op social media, maar om gebruik te maken van de veilige berichtenbox via de website.

  • Wanneer je toe bent aan het daten, zorg dan dat de andere partij ook toe is aan een date. Overhaasten heeft namelijk geen enkele zin en kan alleen maar averechts werken. Wacht daarom op het juiste moment en laat je niet dwingen en dwing ook geen andere mensen. Op deze manier kunnen jullie beide comfortabel jullie date contact aangaan.

 

  • Vertrouw altijd op je eigen gezonde verstand. Wanneer iets niet goed voelt of je twijfelt, luister dan altijd naar je eigen gevoel. Wanneer je samen met iemand wilt daten, dan is het namelijk erg belangrijk dat er een vertrouwensband aanwezig is.

 

  • Spreek af op een neutrale plaats met elkaar. Je hoeft niet direct bij de eerste date in elkaars huis te komen. Tijdens de eerste date is het namelijk voornamelijk belangrijk om elkaar af te tasten en om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je direct bij één van jullie thuis bent, dan is het vrijblijvende er een beetje vanaf, jullie weten immers elkaars adres al. Daarnaast is het belangrijk om altijd een uitweg te hebben. Zorg bijvoorbeeld dat een vriendin je belt na een half uur terwijl de date begonnen is. Stel je durft helemaal niet eerlijk te zijn dat je jezelf niet comfortbel voelt. Dan kan je er op deze manier voor zorgen dat je alsnog een uitweg hebt.

Over het algemeen heb je deze tips helemaal niet nodig. De medewerkers van de website houden namelijk een streng toezicht op de leden van de website. Wanneer er klachten binnenkomen over een persoon, dan worden deze direct serieus bekeken. Op deze manier weet jij zeker dat je in een veilige omgeving aan het chatten bent met de andere leden. Toch kan het zeker geen kwaad om zelf ook altijd oplettend te blijven. Gelukkig zijn vrijwel alle leden op zoek naar hetzelfde en kan je al snel genieten van een leuke, spannende en gezellige date.


Novamora Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Novamora.

Novamora

Schrijf een review