Heb je in je vrije tijd, vooral na een drukke werkweek, behoefte aan spannende seksdates? Dan ben je bij Seksdate.com op het juiste adres. Op deze seks-dating sites tref je duizenden gelijkgestemde vrouwen die net als jou op zoek zijn naar hete spannende ‘no strings attached’ seksdates. Het leuke van deze website is dat de leden zich in vrijwel alle hoeken van Nederland bevinden. Je kunt dus op eenvoudige wijze een date bij jou in de buurt scoren. Niet zomaar is het motto van deze site dat seksdating voor een ieder in Nederland en omstreken beschikbaar moet zijn. Dat geldt ook voor personen die op zoek zijn naar discrete contacten om mee te flirten, chatten en meer. Wil je ook een eigen seksdate op na houden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site en ga direct aan de slag! 

Aanmelden voor het Seksdate lidmaatschap

Wil je ook deel uitmaken van de seksdating gemeenschap? Geen probleem, je kunt je dagelijks, 24/7, geheel gratis aanmelden op deze site. Hieronder een stapsgewijze uitleg hoe je een account kunt aanmaken: 

 • Surf als eerst naar de startpagina van de site. 
 • Klik hier in het menu op de knop ‘aanmelden’. 
 • Je kunt er ook voor kiezen om het online formulier op de startpagina van de site in te vullen. 
 • Het aanmeldformulier tref je ook aan onder het kopje ‘aanmelden voor seksdate.com. 
 • In het aanmeldformulier vul je in of je man, vrouw of shemale bent en waar je naar op zoek bent. 
 • Je dient ook een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. 
 • Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben kun je direct inloggen op de site en op zoek gaan naar geschikte dates. 

Iemand uit je eigen regio zoeken 

Je zult het ermee eens zijn dat niets beter is dan iemand uit je eigen omgeving te kunnen ontmoeten voor een spannende seksdate. Op Seksdate.com wordt de focus daarom vooral gericht op mannen en vrouwen die gemakkelijk een lokale sekspartner willen vinden. Vele leden zijn je al voorgegaan. Wil je ook gezellig meedoen? Je kunt je helemaal kosteloos aanmelden en direct beginnen met het versturen van berichten naar andere mensen in jouw buurt. Wie weet heb je binnenkort een interessant contact voor een gezellig gesprek of een spannende ontmoeting. 

Voordelen seksdate vinden in de buurt 

Seksafspraken in de buurt zijn bijzonder populair, want waarom zou je urenlang reizen voor een opwindende avond, als er genoeg mensen in jouw eigen omgeving zijn die graag een sekspartner willen vinden? Hier zijn enkele voordelen van het zoeken naar seksdates in de buurt: 

 • Omdat je zo dicht bij elkaar woont, is het veel gemakkelijker om een seksafspraak te plannen. Je bespaart namelijk veel tijd in vergelijking met iemand die aan de andere kant van het land woont. Als je wilt, kun je binnen anderhalf uur alweer thuis zijn, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van een intieme ontmoeting tussen je andere verplichtingen door. 
 • Door de nabijheid is het eenvoudiger om herhaaldelijk af te spreken. Dit hoeft natuurlijk niet als de seks tegenviel, maar als het juist heel bevredigend was, kun je snel en gemakkelijk meer seksafspraken regelen.
 • Er is een aanzienlijke kans om seks te hebben met iemand waar je misschien al een tijdje over fantaseert. Die ene aantrekkelijke persoon die je tegenkomt tijdens het uitlaten van je hond, die knappe persoon in de supermarkt, of zelfs de buurvrouw waarvan je altijd al hebt gedroomd om mee te vrijen. 

Beoordeling website

Het eerste wat opvalt is dat de website van Seksdate.com er zeer uitnodigend uitziet. De website bestaat voornamelijk uit de kleuren zwart, wit en een beetje groen, is gemakkelijk te navigeren en is daarom zeer handig in gebruik. Het menu op de startpagina van deze site biedt gebruikers twee opties: je kunt klikken op de knop ‘zoeken’ en ‘aanmelden’. De eerste knop biedt je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar geschikte dates en de tweede knop de mogelijkheid om je als nieuwe lid aan te melden op de site. 

 

Als je verder naar beneden scrollt krijg je naast het online aanmeldformulier een aantal uitgelichte profielen te zien van leuke en geile gebruikers. Je krijgt als eerst een viertal aanbevolen profielen te zien. Deze omvatten een foto, de naam en leeftijd van zo een gebruiker. Verder krijg je onder het kopje ‘Geile seks damen online’ ook een aantal profielen te zien. Deze bevatten dezelfde informatie als de aanbevolen profielen, maar er is ook een sectie waar de gebruiker vertelt waar ze naar op zoek is. Sommige meiden zijn alleen op zoek naar seks en weer anderen een beetje romantiek, en meer. Verder naar beneden krijg je nog een overzicht te zien met als kop ‘seks afspreken’. Dit overzicht bevat een zestal profielen van vrouwen die op dat moment online zijn. Een laatste overzicht met als kop ‘sex leden online’ biedt ook een viertal profielen waarbij je als extra optie de mogelijkheid hebt om met deze leden te chatten. Kortom er is voor een ieder wat wils op deze interessante datingsite. 

Veiligheid en betrouwbaarheid 

Een van de aspecten waar de beheerders van deze site veel aandacht aan besteden is het bieden van een veilige online dating platform voor haar leden. Daarnaast kun je er verzekerd van zijn dat alle informatie die je verstrekt bij het aanmelden op de site veilig opgeslagen wordt op de servers van de site. Het zal niet voorkomen dat je persoonlijke gegevens van de een of andere dag in handen komen van onbekende derden. Met dit gegeven kun je er gerust vanuit gaan dat deze site niet alleen veilig, maar ook als betrouwbaar bestempeld kan worden. 

Kosten lidmaatschap Seksdate.com 

Het eerste wat je je mischien zult afvragen bij het aanmelden op deze, is wat het lidmaatschap van deze site je zal kosten. Het is goed om te weten dat het aanmaken van een account je in principe niets kost. Na je ingeschreven te hebben op de site krijg je binnen enkele seconden een gratis account toegewezen. Hiermee heb je toegang tot de website en de profielen van gebruikers. Wil je echter contact leggen met andere gebruikers, dan zul je wel een kleine bijdragen moeten leveren. Dit kan in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit: 

 • 500 munten kost 19,25
 • 1000 munten kost €37,95
 • 2000 munten kost €54,45
 • 5000 munten kost €131,45
 • 10000 munten kost €241,45

Betalingen kunnen verricht worden via iDEAL of bankoverschrijving. 


Seksdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seksdate.

Seksdate

Schrijf een review