Chattijd is een datingsite die het mogelijk maakt voor personen vanaf 18 jaar en ouder om middels het chatten elkaar beter te leren kennen en eventueel af te spreken. Je kunt dan afspreken voor een spannende seksdate of je kunt leuke sexcontacten via deze site onderhouden.

Deze site bestaat uit duizenden leden met wie je snel in contact kunt komen voor een flirt, seks of gewoon om elkaar beter te leren kennen. Er is in ieder geval voor een ieder wat wils op deze site. De site is actief in Nederland en België, dus in beide landen kun je spannende personen leren kennen. Lijkt deze site je interessant en wil je een eigen Chattijd date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. 

Hoe kan ik lid worden van Chattijd dating? 

Heb je een bezoekje gebracht aan de website van Chattijd dating en wil je ook kennis maken met de gebruikers van deze site? Dan kan dat met een Chattijd account. Een account aanmaken voor deze site is op de eerste plaats gratis, gemakkelijk en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Om een account aan te maken dien je op de startpagina van de site te zijn. 

Als je op deze pagina bent kun je in het menu klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina met een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord kunt ingeven. Na alle stappen gevolgd te hebben en je account met succes aangemaakt te hebben kun je meteen van start met het vinden van spannende Chattijd dates op deze site.  Wie weet kom je vandaag nog spannende Chat vrienden of een date tegen. 

Wat zal het aanmaken van een account mij kosten? 

Het aanmaken van een Chattijd account kost je geen cent. Je hoeft ook niet te vrezen dat er addertjes onder het gras zijn en dat je dus plots geconfronteerd zal raken met een hoge rekening omdat je je hebt opgegeven als lid van deze site. Het registratieproces is geheel gratis. Na je aanmelding bevestigd te hebben krijg je automatisch een gratis Chattijd account toegewezen.

Dit lidmaatschap biedt je toegang tot de basis functionaliteiten van de site zoals het aanmaken van een profiel en doorzoeken van profielen van andere gebruikers. Je dient er echter wel rekening mee te houden dat voor het versturen van berichten er wel kosten in rekening worden gebracht in de vorm van credits. 

De zoekfunctie van Chattijd dating 

Chattijd dating zelf bestaat uit een groot ledenbestand. Dit kan het voor sommige gebruikers iet wat moeilijker maken om een geschikte date te vinden. Het kan dat je profielen blijft doorzoeken van gebruikers zonder resultaat. De website heeft voor deze gebruikers een speciale zoekfunctie, bestaande uit een formulier met vragen die je kunt invullen. Het formulier zie je op de startpagina onder het kopje ‘chat profielen’.

Je dient in dit formulier aan te geven wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Daarnaast dien je ook in te vullen in welke leeftijdsklasse je potentiële partner moet zitten. Na alle gegevens verwerkt te hebben gaat de site zelf voor je op zoek naar geschikte kandidaten. Binnen enkele seconden krijg je dan ook een overzicht te zien met profielen die voldoen aan jou wensen en voorkeuren. Je kunt deze profielen doornemen en contact opnemen met personen die je interessant lijken om betere te leren kennen. 

Is de site veilig te noemen voor gebruikers? 

Als je de startpagina van Chattijd dating bezoekt zul je merken dat de site vrij georganiseerd eruitziet. Bij het aanmaken van een nieuw account dien je je aanmelding te bevestigen. Daarnaast doen de beheerders van de site er alles aan om gebruikers een veilige en betrouwbare online platform te bieden waar ze over en weer chat berichten kunnen uitwisselen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je berichten plots in handen van derden komen. Dat geldt overigens ook voor informatie die je hebt opgegeven bij het aanmelden op de site. Alle informatie wordt veilig op de servers van de site opgeslagen. 

Hoe overzichtelijk is deze datingsite? 

De website van Chattijd dating ziet er zeer overzichtelijk en handig in gebruik uit. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent zie je waar je je kunt aanmelden en waar de zoekfunctie van de site is. Je krijgt daarnaast ook een overzicht te zien van aanbevolen profielen van gebruikers. Daarnaast krijg je ook nog te zien wie de nieuwe leden zijn op de site, wie op dat moment online is en chat advertenties. 

In alle overzichten zie je foto’s van de gebruikers te zien, hun gebruikersnaam en leeftijd. Je hebt dan de mogelijkheid om de profielen door te nemen en te klikken op de profielen van personen die je interessant lijken. Na op een van de profielfoto’s geklikt te hebben kom je binnen enkele seconden in de chatroom van zo een gebruiker terecht. Je krijgt daarbij meer informatie van de gebruiker te zien. Je kunt zo een lid een bericht of vriendschapsverzoek sturen. Is er een match, dan zul je ook een bericht terug ontvangen. 

Online chatten en cammen

Chattijd dating biedt je als gebruiker niet alleen de mogelijkheid om via het online platform van de site te chatten. Je kunt ook spannende camsessies hebben met andere gebruikers van de site. Dit is spannend omdat je de andere persoon dan kunt zien. Je komt dan ook voor jezelf te weten of hij of zij je aanttrekt en in staat is om je op te winden. Wordt je geil van de persoon met wie je in contact bent, dan wordt het misschien vroeg of laat tijd om fysiek af te spreken voor spannende avontuurlijke momenten met elkaar. 

Ook tijdens het sexcammen kun je je fantasie de vrije loop geven en kun je echt elkaars spannende dromen uit laten komen. Ook kan het de perfecte tussenstap zijn van alleen maar geil chatten naar een echte sexflirt. Door geil te cammen kun je namelijk nog beter merken of er naast een mentale ook een fysieke klik is.


Chattijd Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Chattijd.

Chattijd

Schrijf een review